Komentara: 1
Pregleda: 1009

Vaterpolo: Banjica bolja od Spartaka

23.11.2023. u 08:58h
Izvor: Subotica.com
Nakon odigranog 4. kola Prve A lige Srbije, Spartak je i dalje bez bodova jer je pretrpeo novi poraz. Od Subotičana je bila bolja Banjica i slavila rezultatom 13:11. Posle velike neizvesnosti u finišu su gosti bili bolji za dva gola i odneli bodove sa severa Bačke.
Vaterpolo: Banjica bolja od Spartaka

Obe ekipe su dobro otvorile meč i prvu deonicu završile nerešeno 4:4. I druga četvrtina je protekla u velikoj borbi, a neizvesnost je nastavljena i na pauzu se otišlo uz izjednačen rezultata.

Nastavili su u istom ritmu i domaćini i gosti sve do poslednje deonice gde je Banjica uspela da dođe do dva gola prednosti koja su i odlučila pobednika.

Spartak – Banjica 11:13
(4:4, 2:2, 2:2, 3:5)

Spartak: Ćalasan, Tohati, Vasović 3, Ivković, Lovadinov, Ćurčin 1, Ugarković, Jarić, Konatar 5, Talaja 1, Stojanović 1, Mirić, Milošević, Mickić. Trener Vasović.

Banjica: Stepanović, Čonkić 3, Irić, Anđelić, Spasović, Nešković 1, Canepa 1, Đokanović 3, Adamović, Pavlović 1, Ilić, Dimić, Spahić, Anđelić 4. Trener Čupić.

U narednom kolu Spartak gostuje u Pančevu gde će snage odmeriti sa ekipom Mladosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1009
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.