Komentara: 0
Pregleda: 879

Vaterpolo: Košutnjak bolji od Spartaka (8:7)

21.02.2023. u 12:31h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartaka porazom su započeli borbu u grupnoj fazi takmičenja Prve B lige gde se nadmeću sa još pet ekipa za plasman od prvog do šestog mesta i viši rang. Subotičani su poraženi u Beogradu od Košutnjaka rezultatom 8:7.
Vaterpolo: Košutnjak bolji od Spartaka (8:7)

U prvoj deonici se vodila egal borba, a viđena su smao dva gola i to po jedan na obe strane. Druga četvrtina pripala je domaćem timu koji je sa dva gola razlike slavio za prednost na poluvremenu od 4:2.

Razigrali su se Subotičani u nastavku i treći deo utakmice rešili u svoju korist sa 4:0. Ipak završnica meča pripala je Košutnjaku koji je uspeo golom razlike da privede utakmicu kraju i upiše pobedu od 8:7.

Košutnjak – Spartak Patent CO 8:7
(1:1, 3:1, 0:4, 4:1)

Košutnjak: Stepanović,  Jovanović 2, Andrijašević 1, Pavlović, Rahpeima, Vukotić, Jovanović, Carić, Ristić, Đurak 3, Pantić, Manić, Milašinović. Trener Nikolić.

Spartak: Ćalasan, Varkulja, Šormaz 1, Ivković 1, Bulatović, Nedeljković, Ugarković, Sarić 1,Lugonja, Čurčin, Stojanović 3, Ivković 1, Todić, Kovačević. Trener Tešić

Pored Spartaka i Košutnjaka za naslov prvaka Prve B lige i plasman u viši rang bore se Dorćol, Palilula, TENT i Taurunum. U narednom kolu Spartak gostuje u Obrenovcu gde se sastaje sa ekipom TENT-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 879
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

vaterpolo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.