Komentara: 0
Pregleda: 1510

Vaterpolo: Međunarodni U13 turnir za vikend na bazenu SRC "Prozivka"

19.06.2024. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom predstojećeg vikenda, od 21. do 23. juna na bazenu SRC "Prozivka" održaće se prvi međunarodni vaterpolo turnir za generaciju 2011. godište, u organizaciji "Spartak Patent Co".
Vaterpolo: Međunarodni U13 turnir za vikend na bazenu SRC "Prozivka"

Učešće na turniru će uzeti šest ekipa, od kojih su 3 iz Srbije, i po jedna iz Mađarske, Hrvatske i Crne Gore. 

 - Ovaj turnir će pružiti mladim vaterpolistima priliku da pokažu svoja znanja i veštine u bazenu kao i mogućnosot za razmenu iskustava i druženje sa vršnjacima iz drugih zemalja. Visok kvalitet ekipa koje nastupaju na turniru osiguraće odlične utakmice i priliku za napredak. Ovo je prvi u nizu a trenutno najkvalitetniji turnir za ovo godište u Evropi imajući u vidu da nastupaju najbolji iz pomenute generacije - ističu organizatori. 

Pored domaćina i tehničkog organizatora "Spartak Patent Co." na turniru će se nadmetati Partizan (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Mladost (Zagreb), Jadran (Herceg Novi) i OSC (Budimpešta).

Otvaranje turnira i predstavljanje ekipa je zakazano za 21. jun (petak) u 16:30h. Prva utakmica počinje u 17 časova i tada nastupa ekipa Spartaka. Proglašenje pobednika, podela medalja i poklona, kao i zatvaranje turnira su u nedelju u u 20.30h.

Zbog održavanja ovog turnira bazen za rekreativce će u petak raditi od 6 do 16 časova, u subotu od 6 do 9h i 13 do 16h, odnosno u nedelju od 6 do 8h i 12 do 16h

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1510

Povezana vest

Povezane teme

vaterpolo klub spartak

vaterpolo turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.