Komentara: 1
Pregleda: 954

Vaterpolo: Spartak bolji od Košutnjaka (17:9)

08.11.2022. u 09:24h
Izvor: Subotica.com
Počela je nova sezona i za vaterpoliste. Spartak Prozivka i Spartak su se tokom pauze fuzionisali i sada nastupaju pod imenom Spartak u Prvoj B ligi Srbije. Subotičani su tokom vikenda odigrali drugo kolo i zabeležili novu pobedu. Bili su bolji od Košutnjaka i trijumfovali rezultatom 17:9.
Vaterpolo: Spartak bolji od Košutnjaka (17:9)
Foto: Ilustracija, arhiva

Odlično je Spartak otvorio utakmicu i prvu deonicu rešio u svoju korist sa 4:1. Druga četvrtina je protekla u izjednačenoj borbi u bazenu Prozivka, ali su i tu domaći vaterpolisti rešili u svoju korist za prednost od 9:5 na poluvremenu.

I u trećoj deonici domaćin je ostvario bolji učinak, a u završnici utakmice postigao je skor od tri gola razlike za konačnih 17:9

Spartak  – Košutnjak 17:9 (4:1, 5:4, 4:3, 4:1)

Spartak: Ćalasan, Varkulja 1, Lugonja, Ivković 2, Bulatović, Mickić, Ugarković, Jarić 5, Kovačević 1, Nikolovski, Stojanović 8, D.Ivković, Todić. Trener: Tošić.

Košutnjak: Manić, Čonkić 3, Rahleima, Paunović 1, Vukotić, Barać, Ristić 1, Pavlović 2, Kanela 1, Gardašević, Pantić, Vasiljević 1, Spahić, Miladinović. Trener: Nikolić.

Na startu prvenstva Spartak je savladao Borac u Banja Luci (9:22), a u trećem kolu ponovo gostuje u gradu na Vrbasu, ali ovog puta se sastaje sa drugom ekipom iz Republike Srpske.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 954
Povezane teme

koncert

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.