Komentara: 0
Pregleda: 540

Vaterpolo: Spartak bolji od Singidunuma (12:5)

21.12.2022. u 12:35h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartaka u osmom kolu Prve B lige slavili su protiv Singidunuma rezultatom 12:5. Iako su gosti dobili prvu četvrtinu u nastavku su Subotičani bili bolji i na kraju slavili.
Vaterpolo: Spartak bolji od Singidunuma (12:5)

Singidunum je u prvoj deonici bio precizniji i poveo sa golom razlike. Druga četvrtina pripala je u potpunosti Spartaku. Subotičani su „potopili“ goste sa 5:0 za prednost od 6:2 na poluvremenu.

U trećoj deonici se vodila velika borba u bazenu i posle osam minuta sjajne igre oba tima okončana je četvrtina nerešeno 3:3. U finišu je Spartak pokazao zašto je ove sezoen nesavladivi, rešio je deonicu u svoju korist za ubedljiv trijum od 12:5.

Spartak - Singidunum 12:5 (1:2, 5:0, 3:3, 3:0)

Spartak: Ćalasan, Varkulja, Šormaz (3), Ivković (1), Bulatović, Hegediš, Ugarković, Sarić, Lugonja, Mickić, Stojanović (8), Ivković, Todić, Imrić. Trener:Tešić.

Singidunum: Stanošević, Borovičanin, Sokić 1, Đurišić, Samardžić, Barudžija, Bucalo 1, Karapandža, Janjić 1, Lazarević 1, Marjanović 1, Skopelja, Kokanović. Trener: Kontić.

U narednom kolu Spartak u Beogradu igra sa ekipom Palilula.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 540
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.