Komentara: 1
Pregleda: 560

Vaterpolo: Spartak bolji od Taurunuma

06.12.2022. u 11:56h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartaka upisali su nove bodove nakon pobede od 20:10 nad ekipom Turunum iz Zemuna u 6. kolu Prve B lige. Subotičani su bili bolji rival i sve deonice rešili u svoju korist, za konačnih deset razlike.
Vaterpolo: Spartak bolji od Taurunuma

Prvu četvrtinu Spartak je dobio sa dva gola razlike, dok je u drugoj deonici voćena velika borba i neizvesno je bilo do same zevršnice, ali su domaći igrači ipak bili spretniji i na pauzu otišli uz tri gola prednosti.

U nastavku utakmice, posebno u trećoj četvrtini Spartak je bio izuzetno dominantan i precizan uz sjajnu odbranu – 7:1. U završnici meča i gosti su se malo trgli, ali nedovoljno da urade nešto više i bodovi su ostali u Subotici.

Spartak – Taurunum 20:10 (5:3, 5:4, 7:1, 3:2)

Spartak: Ćalasan, Varkulja, Bulatović, Ivković 2, Šormaz 4, Hegediš, Ugarković 1, Jarić 3, Lugonja 1, Stojanović 6, Ivković 3, Todić, Imrić. Trener: Tešić.

Taurunum: Vićentijević, Orelj 1, Maksimović 1, Duduković, Nikolić 1, Beslać, Kecojević 1, Matičević 3, Šilobad 1, Pantović 1, Timotić, Ćosović 1, Ognjenović, Manojlović. Trener: Ivanović.

U narednom kolu ekipa gostuje beogradskom Vračaru, a meč se igra u subotu, 10. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 560
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.