Komentara: 0
Pregleda: 686

Vaterpolo: Spartak poražen od Bečeja (9:8)

18.10.2023. u 13:44h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda počela je nova prvenstvena trka i za vaterpoliste Spartaka u Prvoj A ligi. Subotičani su na gostujućem terenu u Bečeju upisali poraz - 9:8. Prve dve deonice pripale su Bečejcima, dok je Spartak bio uspešniji u nastavku, međutim domaćin je za gol više slavio.
Vaterpolo: Spartak poražen od Bečeja (9:8)

Bečej je prvu četvrtinu rešio sa 3:2, a potom u drugoj uz dva postignuta pogotka stigao do vođstva od 5:2. Trgli su se Subotičani, bili precizniji u napadu i treću deonicu dobili sa 2:1. I u poslednjoj je Spartak bio bolji, ali je ipak domaćin bio bolji za gol i osvojio prve bodove.

Bečej – Spartak Patent CO 9:8 (3:2, 2:0, 1:2, 3:4)

Bečej: Stojanov, Ivanović, Sirotanović 1, Ićitović 2, Popov 1, Mrkšić, Pejaković, Kovačev 2, Kovačev, Vuković 2, Tomašev, Maneev 1, Ivanović, Lovčević. Trener Brkljač.

Spartak: Ćalasan, Varkulja, Vasović 4, Ivković, Lovadinov, Ćurčin, Ugarković, Jarić, Konatar 3, Talaja, Stojanović 1, Imrić, Milošević, Mickić. Trener Vasović.

U narednom kolu, koje se igra 28. oktobra, Spartak dočekuje ekipu Beograda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 686
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

vaterpolo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.