Komentara: 0
Pregleda: 803

Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen od Singidunuma (2:8)

21.03.2022. u 10:57h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke pretrpeli su poraz u domaćem bazenu. Subotičani su u okviru 16. kola Prve B lige poraženi od Singidunuma rezultatom 2:8. Jedina dva pogotka domaći tim postigao je u drugoj četvrtini.
Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen od Singidunuma (2:8)

U borbenom meču gde je viđeno 10 golova na obe strane slavili su Beograđani. Prrvu četvrtinu rešili su u svoju korist stekavši prednost od 3:0. Smanjio je domaćin na 2:3 pred odlazak na pauzu, ali je nastavak pripao gostima.

Singidunum je u trećoj deonici bio bolji za dva pogotka, a u završnici je svoju igru krunisao sa još tri gola u mreži Spartak Prozivke za konačnih 2:8.

Spartak Prozivka – Singidunum 2:8
(0:3, 2:0, 0:2, 0:3)

Spartak Prozivka: Crnković, Krkelić 1, Lugonja, Radumilov, Šuša 1, Ivković, Kovačević, Jarić, Uskoković, Bešić, Bulatović, Nikolovski, Todić.

Singidunum: Kaličanin, Aleksandrov M. 1, Samardžić, Donić, Aleksandrov D, Obindolić 1, Ivanović 3, Karapandža, Šušenok, Ivanović V. 1, Lazarević, Aleksić, Stanošević, Kokanović.

U narednom kolu Spartak Prozivka gostuje u Kikindi gde će snage odmeriti sa ŽAK-om.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 803
Povezane teme

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.