Komentara: 0
Pregleda: 840

Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen u Obrenovcu (9:7)

20.12.2021. u 09:46h
Izvor: Subotica.com
Spartak Prozivka poražen je u 8. kolu Prve B lige od TENT-a, rezultatom 9:7. Domaćin je u prve tri deonice bio uspešniji, iako su Subotičani u četvrtoj slavili sa dva razlike nije bilo dovoljno i trijumf je pripao Obrenovčanima.
Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen u Obrenovcu (9:7)

Posle velike borbe u prvoj četvrtini Tent je stekao prednost od 3:1. U drugoj su Subotičani pružili još bolju igru, ali je domaćin golom razlike dobio i na odmor se otišlo uz tri gola prednosti za TENT.

U drugom delu utakmice malo je nedostajalo da Subotičani dođu do izjednačenja i uzmu bod, ali dva gola su bila nedostižna i pobeda je pripala Obrenovčanima.

TENT - Spartak Prozivka 9:7 (3:1, 2:1, 3:2, 1:3)

TENT: Vidaković, Stojanović, Miodragović 1, Nikolić, Čubrić 1, Ilić, Jukić 3, Marković, Ličanin, Maksimović 1, Keserović, Stanišić 3, Jelić, Ružičić.

Spartak Prozivka: Milošević, Varkulja 3, Bulatović, Ivković, Lovadinov, Šiša, Ugarković 1, Jarić 2, Radumilo, Lugonja, Bešić, Koačević, Bašaragin, Krkelić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 840
Povezane teme

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.