Komentara: 1
Pregleda: 2208

Vaterpolo: Spartak-Prozivka treći u Kupu Srbije

29.03.2021. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak-Prozivke osvojili su 3. mesto na Kupu Srbije. Subotičani su se kao pobednici pokrajine plasirali u završnicu među najbolje ekipe i u jakoj konkurenciji se okitili bronzanim medaljama.
Vaterpolo: Spartak-Prozivka treći u Kupu Srbije
Foto: Arhiva, 2017

Vaterpolisti Spartak-Prozivke, dečaci rođeni 2009. i mlađi osvojili su 3. mesto u Kupu Srbije. Subotičani su u jakoj konkurenciji šest klubova na finalnom turniru održanom u Šapcu  tokom proteklog vikenda dobro odigrali i na kraju osvojili bronzane medalje. Šapčani su se okitili zlatom, a srebro je pripalo Partizanu.

Vaterpolo: Spartak-Prozivka treći u Kupu SrbijeSpartak-Prozivka je slavio protiv Beograda, a pretrpeo je poraze od domaćina i Partizana. Učenicima trenera Milana Ivoševića i Uroša Tešića zasluženo je pripalo treće mesto.

Bronzanim medaljama okitili su se: Dusan Mickić, Uros Grahovac, Vanja Šorš, , Jovan Janković, Lazar Đorđeski, David Miškolci, Miloš Josimović, Kosta kovačić, Vasilije Đuričić, Dimitrije Ostojić, Filip Davčik, Alek Heto,  Borjan Manigoda, Matija Stojadinović.

Vaterpolo: Spartak-Prozivka treći u Kupu Srbije

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2208
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.