Komentara: 1
Pregleda: 587

Vaterpolo: Spartak slavio protiv TENT-a u Obrenovcu (9:11)

08.03.2023. u 10:17h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartaka upisali su pobedu u 2. kolu doigravanja za plasman od prvog do šestog mesta u Prvoj B ligi. Subotičani su bili bolji od TENT-a i slavili rezultatom 11:9. Iako je prva četvrtina pripala Obrenovčanima, Subotičani su u drugoj dominirali i na kraju zasluženo uzeli bodove.
Vaterpolo: Spartak slavio protiv TENT-a u Obrenovcu (9:11)

Prvu deonicu TENT je rešio u svoju korist i stekao prednost od 3:0. U drugoj četvrtini Spartak se probudio i čak sedam puta zatresao mrežu Obrenovčana za preokret od 7:4.

U trećoj četvrtini vodila se ravnopravna borba u bazenu, a viđena su po dva gola na obe strane. I sama završnica je protekla u neizvesnoj borbi, ali Spartak stečenu prednost nije ispuštao i sa dva gola razlike došao je do nove pobede – 11:9.

TENT – Spartak Patent CO 9:11
(3:0, 1:7, 2:2, 3:2)

TENT: Radosavljević, Ristić, Miodragović, Živković, Čubrić 2, Ružičić 1, Jukić, Keserović, Stojanović, Jovanović 1, Inđić 4, Stanišić, Stojaković, Džodić. Trener Jegorović.

Spartak : Ćalasan, Varkulja 1, Šormaz 3, Ivković 3, Bularović, Mucić, Zarić 1, Lugonja, Kovačević, Stojanović 2, Ivković 1, Todić, Stojanović. Trener Kičić

Nakon dva kola doigravanja za plasman od prvog do šestog mesta Spartak i dalje zauzima lidersku poziciju sa 18 bodova.

U narednom kolu Spartak gostuje u Zemunu gde se sastaje sa ekipom Taurunom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 587
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.