Komentara: 1
Pregleda: 549

Vaterpolo: Spartak slavio protiv Vračara (9:13)

12.12.2022. u 15:27h
Izvor: Subotica.com
Spartak je nastavio pobedničku seriju i u 7. kolu Prve B lige i trijumfom protiv Vračara u Beogradu upisao nove bodove. Iako su prve tri deonice bile neizvesne, u kojima su Subotičani prvu rešili u svoju korist, a domaćin druge dve po gol razlike, dok su u četvrtoj gosti pokazali kvalitet i rešili pitanje pobednika.
Vaterpolo: Spartak slavio protiv Vračara (9:13)

Spartak je prvu četvrtinu dobio sa 5:3, a onda je Vračar drugu posle mnogo neizvesnosti rešio u svoju korist i na pauzu se otišlo uz gol prednosti za Subotičane – 6:7.

Nastavak utakmice protekao je u velikoj borbi. Vračar je ponovo za gol bio bolji i u završnicu se ušlo uz mnogo neizvesnosti gde je rezultat bio 9:9. Trgli su se gosti i poslednju deonicu dobili sa 4:0 za konačnih 13:9 i novu pobedu.

Vračar – Spartak 9:13 (3:5, 3:2, 3:2, 0:4)

Vračar: Ilić, Rodić, Mutavdžić 1, Odalović, Popović 1, Perić 1, Mojić 1, Koprivica 1, Đokić, Gmitrić, Isajlović 3, Svilanović,Stevančević, Bojanović 1. Trener: Jovanović.

Spartak: Ćalasan, Varkulja, Bulatović, Ivković 2, Šormaz 3, Ugarković 2, Jarić 2, Lugonja, Stojanović 3, Ivković, Todić. Trener: Tetić

U narednom kolu Spartak dočekuje Singidunum.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 549
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.