Komentara: 0
Pregleda: 1039
Foto

Vaterpolo: Spartak treći na prvom U13 turniru Lige šampiona na bazenu SRC "Prozivka"

25.06.2024. u 09:10h
Izvor: Subotica.com
Na bazenu SRC "Prozivka" za vikend je održan prvi turnir "Liga šampiona" za dečake do 13 godina. Učešće je uzelo šest ekipa, od kojih su tri iz Srbije, i po jedna iz Mađarske, Hrvatske i Crne Gore. U ukupnom poretku Spartak je bio treći.
Vaterpolo: Spartak treći na prvom U13 turniru Lige šampiona na bazenu SRC "Prozivka"

Pored domaćina i tehničkog organizatora "Spartak Patent Co." na turniru su se nadmetali Partizan (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Mladost (Zagreb), Jadran (Herceg Novi) i OSC (Budimpešta).

Nakon ligaškog dela u kojem je svako igrao sa svakim po dva meča, najuspešnija ekipa u ovom uzrastu su  bili dečaci iz "Jadrana", druga ekipa turnira je bila "Mladost", dok je "Spartak" bio treći.

Vaterpolo: Spartak treći na prvom U13 turniru Lige šampiona na bazenu SRC "Prozivka"Subotičani su na ovom turniru upisali tri pobede (OSC, Partizan i Vojvodina) i dva poraza (Jadran i Mladost).  VK "Spartak Patent Co." igrao je u satavu: Lazar Vujčić, Mirko Ljubičić, Filip Davčik, Botond Varga, Dušan Panevski, Luka Dulić, Miron Lazić, Slobodan Marinkov, Strahinja Šofranac, Mateja Dulić, Andrej Mrkšić, Daniel Serenče, Aleksandar Jakšić, Uroš Rudić Vranić, VeljkoTepavac, Aleksandar Jakšić i Nemanja Leković. Trener ekipe Nemanaj Andrić.

Na otvaranju u petak prisutne je pozdravio Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice, organizacije koja je pomogla održavanje turnira izdvajanjem budžetskih sredstava. Iako nisu imali mnogo vremena da razgledaju grad, deca su sa sobom ponela brojne uspomene i ostvarili nova prijateljstva van bazena.

Vaterpolo: Spartak treći na prvom U13 turniru Lige šampiona na bazenu SRC "Prozivka"

Izvor: Subotica.com
Vaterpolo: Turnir Lige šampiona za U13 ekipe Vaterpolo: Turnir Lige šampiona za U13 ekipe Vaterpolo: Turnir Lige šampiona za U13 ekipe Vaterpolo: Turnir Lige šampiona za U13 ekipe Vaterpolo: Turnir Lige šampiona za U13 ekipe Vaterpolo: Turnir Lige šampiona za U13 ekipe Vaterpolo: Turnir Lige šampiona za U13 ekipe Vaterpolo: Turnir Lige šampiona za U13 ekipe
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 nedelje i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1039

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.