Komentara: 0
Pregleda: 368

Vaterpolo: "Spartak" U14 u samom vrhu evropske konkurencije

11.10.2024. u 09:22h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolo ekipa Spartaka U14 boravila je od 26. do 29. septembra na turniru u Makarskoj (Hrvatska) i zabeležila odličan rezultat. Ovu talentovanu generaciju uskoro očekuju važna domaća takmičenja koja donose borbu na višem nivou.
Vaterpolo: "Spartak" U14 u samom vrhu evropske konkurencije

Na jednom od najkvalitetnijih vaterpoolo turnira u Evropi, koji nosi naziv "Mladi galeb", a održava se tradcionlano 23. put u Makarskoj, ekipa "Spartak Patent Co." (2011. godište i mlađi) osvojila je drugo mesto. Od 16 ekipa učesnica naši momci su zauzeli sjajno 2. mesto nakon velike borbe u finalu protiv ekipe Mladosti iz Zagreba.

Učesnici i konačan plasman turnira je: 1. Mladost (Zagreb), 2. Spartak, 3. Partizan, Jadran (Herceg Novi), Šabac, Medveščak (Zagreb), Jug (Dubrovnik), Jadran (Split), PSN (Pečuj), Budućnost (Podgorica), Mornar (Split), Galeb (Makarska), LSN (Hanover), AVK Branik (Maribor), Novaky (Slovačke) i Kupele Piestany (Slovačka)

Vaterpolo: "Spartak" U14 u samom vrhu evropske konkurencijeEkipa Spartaka nastupila je u sastavu: Lazar Vujčić, Andrej Mrkšić, Nemanja Grgić, Filip Davčik, Stahinja Šofranac, Miron Lazić, Slobodan Marinkov, Luka Dulić, Daniel Serenče, Botond Varga, Mirko Ljubičić, Nebojša Maljugić, Aleksandar Jakšić, Mateja Dulić i Dušan Panevski.

Ekipu su predvodili treneri Nemanja Andrić i Darko Peslać.

Ovoj selekciji uskoro predstoji Kup Vojvodine koji je ujedno i kvalifikacija za Kup Srbije a sledeće godine i Prvenstvo Vojvodine i Srbije. U VK "Spartak"na oba takmičenja očekuje dobre rezultate, štaviše veruju u medalju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 časova i 10 sekundi
Komentara: 0
Pregleda: 368
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.