Komentara: 3
Pregleda: 3050

Vaterpolo: "Subotica" U12 pobednik "Kika Kupa"

01.07.2021. u 12:27h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti „Subotice“, za koju su nastupali dečaci rođeni 2009. godine iz „Spartaka“ i „Spartak Prozivke“, pobednici su 7. „Kika Kupa“ održanog u Kikindi na bazenu Sportskog centra „Jezero“.
Vaterpolo: "Subotica" U12 pobednik "Kika Kupa"

Subotičani pod vođstvom trenera Strahinje Ćalasana i Milana Ivoševića zasluženo su osvojili prvo mesto nakon trodnevnog nadmetanja sa maksimalnim učinkom, a u svojim redovima su imali i najboljeg strelca.

Na turniru je učestvovalo šest ekipa. Pored Subotice za naslov pobednika „Kika Kupa“ nadmetali su se domaćin „ŽAK“ iz Kikinde, „Rasina“ iz Kruševca, Crvena zvezda, Vojvodina i „Inviktum“ iz Sarajeva.

Subotičani su bili najbolji i zasluženo podigli pobednički pehar, a plaketa za najboljeg strelca otišla je u ruke Adrijana Hegediša. „Subotica“ je slavila protiv „Inviktuma 22:0, Vojvodinu je savladala sa 13:0, Crvenu zvezdu sa 10:2, protiv domaćina ŽAK-a bila je bolja posle peteraca 18:18, dok je nad Rasinom trijumfovala sa 9:2.

Subotica je igrala u sastavu: David Miškolci, Adrijan Hegediš, Marko Bošnjak, Marton Ferenc, Relja Vukmanov, Peho Sabolč, Dušan Mickić, Vanja Šarš, Jovan Janković, Lazar Đorđeski, Uroš Grahovac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 3050
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.