Komentara: 0
Pregleda: 490

Vaterpolo (Ž): Partizan bolji od Spartaka (11:12)

27.02.2023. u 12:56h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolistkinje Spartaka poražene su u 7. kolu Prve lige od Partizana rezultatom 12:11. Gošće su već u startu stekle visoku prednost , uspele su Subotičanke posle treće deonice da izjednače, ali je završnica pripala Beograđankama, kao i bodovi.
Vaterpolo (Ž): Partizan bolji od Spartaka (11:12)

U prvoj četvrtini Partizan se razigrao i stekao prednost od 5:1, dok su već u drugoj deonici Subotičanke prućile sjajnu igru u odbrani, ali nažalost nisu uspele da smanje vođstvo gošći jer su mreže ostale mirne na obe strane i na pauzu se otišlo uz plus četiri za Partizan.

Treću četvrtinu Spartak je rešio u svoju korist. Subotičanke su bile dominantnije i u napadu preciznije. Uspele su da izjednače i u završnicu meča se ušlo uz rezultatsku neizvesnost 5:5. Pobednik utakmice odlučen je u poslednjoj deonici. Partizan je za dva gola bio bolji i osvojio bodove uz minimalnu pobedu  - 12:11.

Spartak Patent CO – Partizan 11:12
(1:5, 0:0, 4:0, 5:7)

Spartak: T. Mesaroš, V. Kozla 1, L. Kozla 4, Kovačević 1, Tokić 4, Mitić 1, Babčanji, M.Mesaroš, Balać, Ljubičić, Zubelić. Trener: Labadi.

Partizan: Ignjić 1, K. Trmčić, Bogosavljević 2, A. Trmčić 8, Stevanović, Rackov, Milićević 1, Miladinović, Braunović, Nastić. Trener: Plećaš.

Spartak se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova. Subotičanke su na šest utakmica odigranih upisale tri pobede i tri poraza, a ostao im je još meč drugog kola sa Palilulom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 490
Povezane teme

ženski vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.