Komentara: 1
Pregleda: 761

Vaterpolo (Ž): Spartak poražen u neizvesnoj borbi, bodovi ipak Partizanu

29.03.2023. u 16:14h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolistkinje Spartaka poražene su u drugom kolu doigravanja Prve lige za plasman od prvog do četvrtog mesta u Beogradu od Partizana rezultatom 9:6. Posle velike neizvesnosti u prvom delu, treća deonica je bila prelomna gde je domaći tim stekao prednost koja je od plus tri koju Subotičanke nisu uspele anulirati.
Vaterpolo (Ž): Spartak poražen u neizvesnoj borbi, bodovi ipak Partizanu

Prva četvrtina protekla je u velikoj borbi u bazenu na Banjici, a nerešen rezultat 2:2 to i potvrđuje. U drugoj deonici Partizan je bio bolji za gol i na pauzu otišao uz minimalnu prednost 4.3.

Subotičanke su pružile malo slabiju igru u trećoj četvrtini koja je ispostavilo se i odlučila kome će bosovi pripasti. Crno – bele su dobile sa 4:2. U završnoj fazi Spartak je zaigrao mnogo bolje odbranu, ali je nedostajao efikasniji napada da anuliraju prednost rivala i pobeda je pripala domaćinu.

Partizan – Spartak Patent CO 9:6
(2:2, 2:1, 4:2, 1:1)

Partizan: Ivković, Ignjić 1, Trmčić, Bogosavljević , Trmčić 2, Stevanović , Rackov 1, Milićević, Milićević, Markov, Miladinović 1, Rebić, Braunović, Nastić 4. Trener Plećaš.

Spartak: Mesaroš. V.Kozla 1, L.Kozla 1, Kovačević 1, Tokić 1, Mitić 2, Mesaroš, Balać, Ljubičić, Vujović, Pejić, Livčević. Trener: Labadi.

U narednom, ujedno i poslednjem kolu doigravanja Spartak dočekuje Crvenu zvezdu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 761
Povezane teme

ženski vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.