Komentara: 0
Pregleda: 857

Vaterpolo (Ž): Spartak „potopio“ Partizan u gostima (7:20)

18.10.2023. u 13:59h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolo (Ž): Spartak „potopio“ Partizan u gostima (7:20)

Pre nedelju dana počelo je Prvenstvo u vaterpolu za žene, a Spartak je na startu bio bolji od Singidunuma za prve bodove. Ovog vikenda Subotičanke su za plasman od 8. do 9. mesta nadigrale Partizan i trijumfovale sa 20:7. Sjajnom igrom ekipa trenera Kupunovića stigla je do druge pobede i nova tri boda za 2. mesto pred derbi sa prvoplasiranom Sentom.

Od starta je Spartak nametnuo bolji ritam i stigao do prednosti od 7:2. Druga četvrtina protekla je u neizvesnoj borbi, ali su Subotičanke uspele da je reše u svoju korist. Zablistale su Spartakove gracije u trećoj deonici i dobile sa četiri razlike 2:6, dok su finiš meča privele sa tri lopte u mreži Partizana, dok rivalu nisu dozvolile da ugrozi njihov gol i na kraju ubedljivo slavile - 20:7.

Partizan – Spartak 7:20 (2:7, 3:4, 2:6, 0:3)

Partizan: Karličić, Mijailović, Novaković, Ajranović, Đukić 4, Tošić, Milićević 2, Rebić, Stevanović, Mijailović 1, Nstić. Trener Janković.

Spartak: Mesaroš, V.Kozla 3, L.Kozla 5, Kovačević 4, Tokić 3, Mitić 3, Mesaroš 1,Ljubičić 1, Fabrik, Bobčanji. Trener Kopunović.

Spartak je u narednom kolu slobodan, a sedam dana kasnije dočekuje Sentu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 857
Povezane teme

ženski vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.