Komentara: 0
Pregleda: 471

Vaterpolo (Ž): Spartak slavladao Palilulu u Beogradu

15.03.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolistknje Spartaka slavile su Beogradu protiv Palilule rezultatom 15:7 u osmom kolu Prve B lige Srbije. Iako početak utakmice nije nagoveštavao ubedljiv trijumf Subotičanki, treća deonica je odlučila kome će bodovi pripasti.
Vaterpolo (Ž): Spartak slavladao Palilulu u Beogradu
Foto: Ilustracija

Prva četvrtina tavršena je nerešen 2:2, dok je druga pripala Subotičankama koje su golom prednosti otišle na odmor. U nastavku meča Spartak je zaigrao mnogo bolje i već u trećoj deonici ostvario nedostižnu prednost, a u završnici laganim tempom privele su Subotičanke utakmicu i upisale nove bodove.

Palilula – Spartak 7:15 (2:2, 1:2, 1:8, 3:3)

Palilula: Komlenac, Kulić, J. Vasić 1. Đokić, Dimitrijević, Petrović 1, Branković, Ratković 3, L. Radulović, A. Radulović, Krsteski, M. Vasić, Anđelković.

Spartak: Mesaroš, V. Kozla 1. L. Kozla, Kovačević, Tokić 10, Kosegi, Bugarski, Mesaroš, Balać, Žagar 2, Rudić-Vranić, Peji, Huđec.

Narednu utakmicu Spartak igra ponovo u Beogradu, protiv Vračara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 471
Povezane teme

ženski vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.