Komentara: 0
Pregleda: 607

Vaterpolo (Ž): Spartak u finalu plejofa Prve B lige

12.04.2022. u 12:10h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolistkinje Spartaka plasirale su se u završnicu ligaškog takmičenja i nadmetaće se za pobednički pehar Prve B lige. Subotičanke su u drugog utakmici polufinala plejofa savladale Vračar Beogradu, rezultatom 19:17, i to nakon peteraca, jer je regularni deo završen nerešeno 15:15. Spartak je slavio i u prvoj utakmici odigranoj pre sedam dana u Subotici, a druga pobeda ih je odvela u finale.
Vaterpolo (Ž): Spartak u finalu plejofa Prve B lige

Ekipa trenera Kopunovića dobro je počela utakmicu i stekla prednost od tri gola vrlo brzo, ali je ipak prva deonica okončana sa 2:5. U drugoj četvrtini Subotičanke su nastavile sa odličnom igrom, ali se i Vračar probudio i upisao pet golova za odlazak na pauzu uz rezultat 7:11.

Nastavak je doneo izjednačenu igru, a treća četvrtina pripala je domaćem timu koji smanjije razliku samo na plus jedan za Spartak. Poslednja deonica je protekla u egal borbi i regularni deo utakmice je završen nerešeno 15:15, nakon čega je usledilo izvođenje peteraca. Uspešnije su bile Subotičanke i izborile finale posle dva trijumfa nad Beograđankama.

Vračar - Spartak 17:19 /15:15 (2:5, 5:6, 5:2, 3:2 - 2:4)

Vračar: Marković, Rackov 1, M. Ćuk 1, Miljanović 3, E. Ćuk 4, Ristić 6, Vukas, Branković.

Spartak: Mesaroš, V. Kozla 5,L. Kozla 3, Kovačević, Tokić 4, Babčanji, Žagar 1, M. Mesaroš 1, Balać, Kesegi 1, Pejić, Huđec.

U drugoj polufinalnoj utakmici Senta je poražena od Valisa te će igrati majstoricu koja je na programu 30. aprila u Subotici, nakon čega će Spartak znati protivnika za finalni susret koji se igra 15. maja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 607
Povezane teme

ženski vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.