Komentara: 0
Pregleda: 867

Vaterpolo (Ž): Spartak u finišu do nove pobede

14.12.2021. u 10:26h
Izvor: Subotica.com
Spartak je slavio protiv Vračara u 4. kolu Prve B lige za žene rezultatom 10:9. Iako su gošće povele i prvu deonicu dobile sa 1:0 razigrane Subotičanke rešene da upišu nove bodove uspele su da prokrenu rezultat i uknjiže četvrtu pobedu za redom.
Vaterpolo (Ž): Spartak u finišu do nove pobede
Foto: Ilustracija, arhiva

Minimalnim rezultatom 0:1 Vračar je dobio prvu deonicu. Nije to pomrsilo konce Spartaku, već u narednoj četvrtine sa tri gola (3:0) prokreću rezultat u svoju korist i dolaze u vođstvo od 3:1.

Treća četvrtina donela je veliku neizvesnost. Imale su Subotičanke prednsot čak od 5:2, a onda su Beograđanke uspele da naprave seriju od četiri gola i prokrenu na 5:6. Ipak u finišu utakmice Spartak je još jednom potvrdio svoj kvalitet. Dobile su Subotičanke završnu deonicu 5:3 i na kraju zasluženo slavile rezultatom 10:9.

Spartak - Vračar 10:9 (0:1, 3:0, 2:5, 5:3)

Spartak: Mesaroš, Kozla, Kozla 3, Kovačević 1, Tokić 6, Kesegi, Babčanji, Babčanji, Balać, Ljubičić, Žagar, Bugarski, Pejić.

U narednom kolu Spartak gostuje u Valjevu ekipi Valisa. Utakmica se igra u sredu, 15. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 867
Povezane teme

ženski vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.