Komentara: 15
Pregleda: 4134

Večeras plavo-belo obuci, nek' sluti na radost! (Košarka - ABA2 finale)

16.05.2024. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
Revanš meč finala ABA-2 lige između Spartaka i Vojvodine biće odigran večeras od 19 časova u Hali sportova. Sve ulaznice su još početkom sedmice rasprodate, a oni koji nisu uspeli da dođu do karte, ovaj istorijski meč mogu pratiti uživo na prvom programu RTV i na AreniSport1.
Večeras plavo-belo obuci, nek' sluti na radost! (Košarka - ABA2 finale)

Večeras će biti poznato hoće li subotička ekipa, koja se u revanšu nedelju dana kasnije sastaje sa Vojvodinom, uspeti da izbori plasman u viši rang - ABA ligu. Karte za ovaj odlučujući meč su "planule" u rekordnom roku, što još jednom svedoči da se košarka u naš grad vratila "na velika vrata".

Kapiten ističe da njegovi saigrači sa velikom motivacijom dočekuju večerašnji meč i da isitnski veruju da su dostojni pehara šampiona ABA-2 lige, kao i svega onoga što nosi naredna sezona u višem rangu.

- O ekipi Vojvodine nema mnogo toga novog da se kaže, prethodnu utakmicu smo odigrali dobro. Željno iščekujemo večerašnji meč, armosfera u timu je na vrhuncu, igrači su veoma motivisani - podvukao je kapiten, Filip BarnaKarte za predstojeću utakmicu su uveliko rasprodate i interesovanje sugrađana za ovu utakmicu nam veoma imponuje, jer to znači da su Subotičani prepoznali značaj ovog istorijskog trenutka. Iskoristio bih priliku i pozvao navijače na fer i korektno navijanje da nam budu taj neki šesti igrač i da večeras zajedno ispišemo istoriju. 

Večeras plavo-belo obuci, nek' sluti na radost! (Košarka - ABA2 finale)Trener, Vladimir Jovanović je istakao da su planovi koji su kreirani pred početak sezone i realizovani dodavši da je "Spartak" tačno tamo gde je i želeo da bude.

- Iako to vrlo često u sportu nije slučaj, planovi koje smo zacrtali su se i obistinili. Tačno smo tu gde smo želeli da budemo. Večeras u Hali sportova rešavamo svoju sudbinu protiv jednog dobrog protivnika - kazao je Jovanović - Hala će biti puna i drago mi je da se oseća euforija zbog večerašnje utakmice.

Podsetimo, naša ekipa je u Novom Sadu pobedila sa pola koša razlike (+1) i bilo koja pobeda donosi sve. U vazduhu se oseća da je cilj dostižan, cela Subotica navija za "golubove".

Večeras plavo-belo obuci, nek' sluti na radost! (Košarka - ABA2 finale)

ZBOG VELIKOG ZNAČAJA MEČA I ŽELJE DA SVE PROTEKNE U NAJBOLJEM REDU, KK "SPARTAK OFFICE SHOES" PREDOČIO JE SMERNICE KAKO SVAKO OD UČESNIKA OVOG KOŠARKŠKOG SPEKTAKLA MOŽE DA DOPRINESE.

Kapije Hale sportova otvaraju se od 17:30 časova, a mole se svi posetioci da dođu do svog numerisanogf mesta do 18:40 časova. Ulaznica više nema, zato je veoma važno da svaki posetilac sa sobom ponese sezonsku ili individualnu ulaznicu kako bi bze problema ušao u objekat.

Kontrola na ulazu biće rigorozna, u skladu sa pravilima takmičenja i značaju susreta, zato jevažno da se dođe blagovremeno i da se ne unose stvari koje će biti privrmeno oduzete na ulazu, a to su pre svega rančevi, torbe, metalni novac, hrana i flaširano.

Sa jednom ulaznicom, koja ima jeidnstveni kod, može samo da uđe jedna osoba i ukoliko se pojave preprodavci sa strane budite oprezni jer postoji mogućnost da su to kopirane karte sa kojima nećete moći ući.

Za kraj, ono što subotičkoj publici ne treba posebno ponavljati, ali nije naodmet reći glasno - ne nasedajte na eventualne provokacije, ne bacajte ništa na teren. Subotica je mirna i kulturna sredina, neka takva i ostane. Našim momcima treba vaš glas, trebaju im vaši gromoglasni aplauzi.

Navijanjem pomozite našem timu da stvara novu istoriju subotičke košarke.

Odenite nešto plavo, u bojama Spartaka, da i na ovaj način pošaljemo dobru energiju!

DO POBEDE!

Večeras plavo-belo obuci, nek' sluti na radost! (Košarka - ABA2 finale)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 4 nedelje
Komentara: 15
Pregleda: 4134
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.