Komentara: 1
Pregleda: 630

Večeras počinju Olimpijske igre

26.07.2024. u 13:40h
Izvor: TV Subotica
Na svečanom otvaranju večeras u Parizu delegaciju Srbije predvodiće odbojkašica Maja Ognjenović i vaterpolista Dušan Mandić. Prvi sportisti izlaze već sutra, Novak Đoković napada titulu Olimpijskog šampiona, ali i naš sugrađanin Andrej Barna koji će još jednom u jakoj konkurenciji pokušati da ostvari najviši rezultat, u više plivačkih disciplina. U borbu za medalju kreće i veslač Martin Mačković.
Večeras počinju Olimpijske igre

Sve je spremno da večeras, 26. jula, od 19.30 sati, zvanično počnu 33. Letnje olimpijske igre. Pariz je ugostio najbolje sportiste iz celog sveta, među njima su, naravno i sportisti iz Srbije, a u sastavu srpskog olimpijskog tima su i Subotičani – Andrej Barna, Martin Mačković i Miran Kujundžić.

Prvog dana takmičenja, u subotu, 27. jula, pratićemo nastupe dvojice – Barna će se takmičiti u štafeti 4x100 metara slobodnim stilom. Prvo su na programu kvalifikacije, a u finišu dana i finale. Kako je srpska štafeta nedavno osvojila zlato na Prvenstvu Evrope u Beogradu, uz sjajan finiš plivača Spartaka, za očekivati je da se bar nađe u finalu. Preliminarne trke su na programu oko 11 sati, a finalna oko 21.30.

Istog dana će svoj prvi nastup u Parizu imati i Martin Mačković. U 11.30 sati počinju kvalifikacije u veslačkoj disciplini dubl-skul, zajedno sa Nikolajem Pimenovim.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 2 časova i 47 minuta
Komentara: 1
Pregleda: 630
Povezane teme

olimpijske igre

olimpijske igre u parizu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.