Komentara: 0
Pregleda: 1895

Veliki humanitarni koncert KUD "Mladost"na Letnjoj pozornici

20.09.2023. u 10:00h > 22.09.2023. u 10:13h
Izvor: Subotica.com
U godini jubileja, KUD "Mladost" u subotu, 23. septembra, na Letnjoj pozornici za početak nove sezone organizuje veliki humanitarni koncert za našu sugrađanku Jasminu Krušedolac (44) sa Palića.
Veliki humanitarni koncert KUD "Mladost"na Letnjoj pozornici

Posle dinamičnog kulturnog leta koje je obeležilo leto u našem gradu, KUD Mladost koji ove godine beleži 75 godina postojanja organizuje humanitarni koncert za našu sugrađanku Jasminu.

Ovakvi koncerti se obično organizuju krajem sezone ili budu vezani za neki jubilej, međutim članovi su došli na ideju za organizaciju ovog koncerta kao želju da daju svoj doprinos lečenju Jasmine onako kako oni najbolje znaju kroz igru i pesmu.

- Naše društvo je mesto gde su se oduvek okupljala deca i omladina, učilo se solidarnosti, poštovanju različitosti, gajenju duha zajedništva i pripadnosti jednoj posebno lepoj sredini te u tom duhu ovim gestom težimo da taj kontinuitet ostvarimo. Ovaj put smo otišli korak dalje i organizovali ovaj humanitarni koncert i tako podržali želje svojih članova - ističu u KUD "Mladost"

U realizaciju koncerta biće uključeni svi članovi KUD "Mladost 1947" od najmlađih do najstarijih članova.Organizatori pozivaju zainteresovane sugrađane i kompanije da svojim doprinosom uveličaju ovaj događaj i uključe se u akciju prikupljanja sredstava.

Sav prihod sa koncerta namenjen je za lečenje naše sugrađanke Jasmine.

 

22.09. - Koncert je odložen do daljeg zbog loših vremenskih prilika najavljenih za sutra. O novom terminu javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1895

Povezana vest

Povezane teme

humanitarni koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.