Komentara: 4
Pregleda: 4399

Veliki uspeh Mačevalačkog kluba "Spartak"

17.12.2012. u 20:06h
Mačevalački Klub (MK) Spartak Subotica je u nedelju 16. decembra učestvovao u Beogradu na seniorskom turniru Trofej Arhangela. Subotičani su ostvarili vrhunske rezultate: od šestoro Spartakovih takmičara koji su otputovali za Beograd, njih petoro se vratilo u Suboticu sa osvojenim medaljama!
Veliki uspeh Mačevalačkog kluba "Spartak"

U vrlo jakoj seniorskoj konkurenciji u finalnoj borbi od 16 takmičara Luka Tikvicki je ovoga puta za nijansu bio bolji od Marka Kljaljića i osvojio zlatnu medalju, a Marko Kljajić srebrnu, tako da su dvojica Spartakovih mačevalaca osvojili prva dva mesta. Na nacionalnoj rang listi sabljaša Marko Kljajić je prvi, a Luka Tikvicki treći.

U ženskoj konkurenciji četiri Subotičanke su osvojile tri medalje, i to: Bojana Kljajić drugo mesto i srebrnu medalju, a Katarina Tikvicki i Teodora Marković bronzane medalje.

Rezultat dama je u toliko interesantiji i značajniji za MK Spartak, jer su one, mačujući na vrhunskom nivou, postigle veliki napredak na nacionalnoj rang listi sabljašica i to Bojana Kljajić je prva, Teodora Marković četvrta, a Katarina Tikvicki šesta.

Ovim rezultatima je posebno zadovoljan nacionalni trener i i trener MK Spartaka g. Lazar Jaramazović.

Veliki uspeh Mačevalačkog kluba "Spartak"

Teodora Marković, Katarina Tikvicki i Bojana Kljajić

Veliki uspeh Mačevalačkog kluba "Spartak"

Marko Kljajić i Luka Tikvicki

http://mkspartak.blogspot.com

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4399
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.