Komentara: 0
Pregleda: 547

Veslanje: Održana 5. regata “Subotica Open“, Palićani četvrti

06.09.2022. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Na jezeru Palić održano je 5. Otvoreno prvenstvo u veslanju „Subotica Open" u organizaciji Veslačkog kluba „Palić“. Nadmetalo se oko 200 takmičara iz klubova širom Srbije i gosti iz Bugarske i Severne Makedonije. Prvo mesto pripalo je veslačima Partizana, dok su Palićani takmičenje okončali na četvrtoj poziciji.
Veslanje: Održana 5. regata “Subotica Open“, Palićani četvrti

„Subotica open“  se održava petu godinu za redom, povodom dana grada Subotice. Veslački klub „Palić“ na ovu regatu okupi veliki broj takmičara svih uzrasta iz klubova širom cele Srbije.

Ove godine se okupio oko 200 veslača, a ukupni pobednike je Veslački klub „Partizan“ iz Beograda,  dok je Palić zauzeo četvrto mesto.

Takmičari Palića ostvarili su sledeće rezultate: Sergej Čipak osvojio je zlatnu medalju u disciplini skif za kadete. Ivan David i Sergej Čipak osvojili su zlatne medalje u disciplini dubl skul za kadete. Reka Arnold i Teodora Blagojević osvojile su bronzane medalje u disciplini dubl skul za kadetkinje. Teodora Blagojević zauzela je  četvrto mesto u skifu za kadetkinje. Andrej Vuksan, Aron Fodor, Lazar Bilbija i Luka Pragai osvojili su  četvrto mesto u četvercu skul za kadete. Laura Malatinski i Adel Arnold osvojile su peto mesto u dubl skulu za pionirke. Andrej Bogunović i Aleksa Neorčić zauzeli su šesto mesto u dubl skulu za pionire. Balint Fileki i Bence Juhas zauzeli su šesto mesto u dublu skulu za juniore.

Ovo takmičenje je veslačima Palića poslužilo za dobre pripreme za predstojeće Državno prvenstvo koje će se održati 1. oktobra u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 547
Povezane teme

veslački klub palić

veslačka regata

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.