Komentara: 0
Pregleda: 316

Veslanje: Osam medalja za "Palić" na Otvorenom prvenstvu Vojvodine

16.07.2024. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Za dane vikenda u organizaciji Veslačkog kluba „Palić“ održano je 62. Otvoreno prvenstvo Vojvodine - „Vojvodina open 2024“ gde se nadmetalo oko 450 veslača iz 22 kluba Srbije, Mađarske, Češke, Severne Makedonije i Bugarske.
Veslanje: Osam medalja za "Palić" na Otvorenom prvenstvu Vojvodine

Veslači Palića su osvojili su sedam medalja, a u ukupnom plasmanu zauzeli 11. mesto. Pobednik ovogodišnje regate je ekipa „MVM Szeged Vizisport Egyesulet“ iz Segedina.

Zlatom su se okitili:  Dubl skul veteranke - Andra Pragai i Anita Feher u kategoriji „V”, skif za veteranke - Hajnalka Vince u kategorij „B”, četverac bez kormilara za kadete - Vladeta Mihajlović u kombinaciji sa Danubius Nemzeti Hajos Egylet i dvojac seniori - Sergej Čipak i Milan Stevanović iz Crvene zvezde.

Veslanje: Osam medalja za "Palić" na Otvorenom prvenstvu VojvodineSrebrne medalje su osvojili: Skif za kadetkinje - Boglarka Korhecz i dvojac za juniore - Sergej Čipak sa Milanom Stevanovićem iz Crvene zvezde.

U skifu za seniorke bronzu je uzela Teodora Blagojević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 316
Povezane teme

veslački klub palić

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.