Komentara: 0
Pregleda: 646

Veslanje: "Palić" doneo pet medalja iz Bugarske

07.10.2024. u 09:33h > 19:31
Izvor: Subotica.com
Veslanje: "Palić" doneo pet medalja iz Bugarske

Krajem septembra veslači Veslačkog kluba "Palić" su po prvi put imali priliku da učestvuju na Internacionalnoj regati "Trakija" u Plovdivu u Bugraskoj. 

- Naši domaćini iz Veslačkog kluba “Trakija” su nas veoma lepo ugostili i priredili nam izuzetno lep i bogat vikend. Naime, ovo je regata prijateljstva gde je pored samog takmičenja veoma veliki akcenat stavljen na sklapanje prijateljstva i druženje među mladim veslačima i veslačicama. Obilazak Plovdiva, njegovog starog grada je činio obavezan deo ove dvodnevne regate. Subota je bila rezervisana za obilazak grada i druženje veslača a u nedelju je bilo organizovano takmičenje na veslačkoj stazi u Plovdivu gde se inače organizuju Evropska, Svetska i Balkanska prvenstva - ističu iz ovog kluba. 

Veslanje: "Palić" doneo pet medalja iz BugarskeVeslanje: "Palić" doneo pet medalja iz BugarskeNa ovoj regati učestvovalo je deset veslačkih klubova iz Bugarske, Severne Makedonije i Srbije.

Medaljama su se okitili naši veslači Teodora Blagojević, koja je u disciplini 1xJWA osvojila srebro, dok su se bronzama okitili Laura Malatinski u disciplini 1xJWB, Arnold Reka u disciplini 1xJWA, Laura Malatinski (PAL) i Žasmina Grbeva (VK Trakija) u disciplini 2xJWB, Vladeta Mihajlović i Aleksa Neorčić u disciplini 2xJMB.

Veslanje: "Palić" doneo pet medalja iz Bugarske

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 časova i 48 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 646
Povezane teme

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.