Komentara: 0
Pregleda: 620

Veslanje: Tri medalje Sergeja Čipaka na Državnom prvenstvu

10.10.2022. u 13:55h
Izvor: Subotica.com
Na Prvenstvu Srbije održanom u Beogradu veslači Palića su se okitili sa pet medalja, a posebno se istakao Sergej Čipak izborivši se za zlatnu i dve bronzane.
Veslanje: Tri medalje Sergeja Čipaka na Državnom prvenstvu

U jakoj konkurenciji klubova iz cele Srbije, Palićani su se nadmetali sa 13 takmičara i ostvarili zapažene rezultate. Osvojili su pet medalja, od toga jednu zlatnu i četiri bronzane.

Sergej Čipak je osvojio tri medalje, zlatnu u konkurenciji kadeta u disciplini skif, bronzanu među juniorima u istoj disciplini i bronzanu u paru sa Ivanom Davidom u dubl skulu za kadete.

Veslanje: Tri medalje Sergeja Čipaka na Državnom prvenstvuLaura Malatinski i Boglarka Korhec u dubl skulu za pionirke osvojile su  bronzane medalje, kao i četverac kadetkinja u sastavu Ana Bogosavljev, Reka Arnold, Boglarka Korhec i Laura Malatinski, koje su se takože okitile bronzanim medaljama.

I ostali takmičari Palića su zabeležili značajne rezultate Balint Fileki i Mark Gorotva u dubl skulu za lake seniore osvojili su šesto mesto u finalu. Andrej Vuksan, Luka Pragai, Novak Nikić i Ivan David, četvrto mesto u kvalifikacijama, kao i  Balint Fileki, Mark Gorotva, Filip Mesaroš i Ivan David, u kvalifikacijama i Teodora Blagojević u kvalifikacijama.

Veslanje: Tri medalje Sergeja Čipaka na Državnom prvenstvu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 620
Povezane teme

veslački klub palić

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.