Komentara: 11
Pregleda: 26266

Virtualno krstarenje subotičkim ulicama zahvaljujući servisu Google

06.09.2015. u 22:28h
Izvor: Subotica.com
GoogleStreet View u Srbiji je najavljen 10. jula 2014. godine i nakon Niša, Novog Sada i Beograda StreetView je dostupan sada i za više od 35 srpskih gradova, uključujući i naš grad.
Virtualno krstarenje subotičkim ulicama zahvaljujući servisu Google

Street View je besplatna opcija Google mapa koja je predstavljena u maju 2007. godine i do sada je dostupna u 56 zemalja širom sveta. Ona omogućuje virtuelno istraživanje i šetnju gradovima preko panoramskih slika napravljenih na nivou ulice. Dostupna je i na Google Earth i Google Maps za mobilne uređaje.

Google Street View servis omogućava korisnicima virtuelne šetnje ulicama gradova Srbije i pomaže u lakšem snalaženju.

U povezanoj fotogaleriji možete pogledati kako izgleda kada zahvaljujući Google krstarite ulicama Subotice, a putem ovog linka pogledajte kako sve to zaista funkcioniše.

Izvor: Subotica.com
Subotičke ulice u okviru servisa "Google Street View" Subotičke ulice u okviru servisa "Google Street View" Subotičke ulice u okviru servisa "Google Street View" Subotičke ulice u okviru servisa "Google Street View" Subotičke ulice u okviru servisa "Google Street View" Subotičke ulice u okviru servisa "Google Street View" Subotičke ulice u okviru servisa "Google Street View" Subotičke ulice u okviru servisa "Google Street View"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 26266
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.