Komentara: 1
Pregleda: 1431

Više od 200 brucoša od oktobra u subotičkim studentskim domovima

21.09.2022. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Početkom narednog meseca 245 brucoša useliće se u neki od studentskih domova u Subotici. Iz Studentskog centra poručuju da su u sobama završeni molerski radovi i hoblovanje parketa, te da je sve spremno za početak nove akademske godine. Smeštaj će od ove godine biti nešto skuplji, kao i ishrana u studentskom restoranu.
Više od 200 brucoša od oktobra u subotičkim studentskim domovima

Konkurs za smeštaj brucoša u domove Studentskog centra je završen, a preliminarne liste su već objavljene. Stariji studenti mogu konkurisati do kraja narednog meseca, dok je konkurs za studente na master studijama otvoren do 5. novembra.

- Ukupan kapacitet je 779 mesta, odnosno Dom "Bosa Milićević" može da primi 469 studenata, a Dom "Ivo Lola Ribar" 310 - objašnjava Ranko Čuljković, direktor Studentskog centra i dodaje da će od ove godine studenti imati još bolje uslove za smeštaj i ishranu - U restoranu je zamenjena kompletna kuhinjska oprema i to zahvaljujući sredstvima Ministarstva prosvete. Završeni su molerski radovi i hoblovanje parketa u sobama, kao i elektro radovi. Ove godine, urađena je i zamena dotrajalih klima uređaja. Tako da potpuno spremni dočekujemo studente. Važno je da naglasim da smo do pre dve godine bili svrstani u 2. i 3. kategoriju smeštaja, a sada smo u 1. i 1.a kategorija.

Više od 200 brucoša od oktobra u subotičkim studentskim domovima

Uz bolje uslove, studente očekuju i izmenjene cene smeštaja i ishrane.

- Ranije je smeštaj za mesec dana koštao 1860 dinara, a od sada će se mesec dana boravka u domu plaćati 2790 dinara. Menjale su se i cene ishrane u studentskom restoranu, tako da tri obroka dnevno umesto 174 dinara, koštaju 266 dinara - zaključuje Čuljković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1431
Povezane teme

studentski dom

studentski centar subotica

studentski dom bosa miličević

studentski dom ivo lola ribar

ranko čuljković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.