Komentara: 0
Pregleda: 2074

Više od 400 paketića za mališane iz socijalno ugroženih porodica

17.12.2015. u 19:09h
Izvor: RTV Yueco
Lokalna saumouprava i ove godine organizuje dodelu božićno-novogodišnjih paketića deci iz socijalno ugroženih porodica i deci sa posebnim potrebama.
Više od 400 paketića za mališane iz socijalno ugroženih porodica

Grad Subotica je, zahvaljujući donatorima, do sada obezbedio 403 paketića koji će biti podeljeni tokom ove i naredne nedelje. Prve paketiće Deda Mraz je do danas doneo mališanima u Školskom centru sa domom učenika „Dositej Obradović“.

Prvi od više od 400 novogodišnjih paketića obezbeđenih preko lokalne samouprave podeljeno je danas mališanima u Školskom centru sa domom učenika „Dositej Obradović“. Njihovi osmesi i radost govore koliko im posete Deda Mraza znače.

Grad Subotica je, zahvaljujući donatorima, do sada obezbedio 403 paketića koje će Deda Mraz doneti deci iz socijalno ugroženih porodica i deci sa posebnim potrebama.

Nakon dece u Školskom centru sa domom učenika „Dositej Obradović“, paketići će ove i naredne nedelje biti podeljeni deci sa invaliditetom i deci na hraniteljskom smeštaju, zatim deci sa posebnim potrebama, kao i deci u „Lurko-kući“ u Hajdukovu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2074
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.