Komentara: 3
Pregleda: 5638

Visoka škola za obrazovanje vaspitača i trenera raspisala konkurs za upis nove generacije studenata

18.06.2019. u 15:39h
Izvor: Subotica.com
Visoka škola za obrazovanje vaspitača i trenera u prvu godinu osnovnih strukovnih studija upisuje 206 studenata, a budući brucoši mogu da konkurišu na neki od četiri studijska programa. Prijava zainteresovanih kandidata počinje sutra, 19. juna, i trajaće do ponedeljka 24. juna, dok će prijemni ispit kandidati polagati od 25. do 28. juna, u zavisnosti od studijskog programa koji žele da upišu.
Visoka škola za obrazovanje vaspitača i trenera raspisala konkurs za upis nove generacije studenata

U školskoj 2019/2020. godini, Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera upisuje ukupno 206 studenata u prvu godinu osnovnih strukovnih studija, od kojih će 80 studenta biti na budžetu, a 126 studenata na samofinansiranju. Budući brucoši mogu da konkurišu na studijske programe Strukovni vaspitač predškosle dece (66), Strukovni trener (60), Strukovni nutricionista - dijetetičar (24) i Strukovna medicinska sestra (56).

Na konkurs mogu da se prijave kandidati koji imaju završeno srednje obrazovanje u trogodišnjem ili četvorogodišnjem trajanju, dok je za studijski program Strukovni trener, uslov i da se kandidati aktivno bave individualnim ili ekipnim sportom najmanje dve godine.

Zainteresovani kandidati prijavu za upis u prvu godinu osnovnih strukovnih studija mogu da podnesu na Visokoj školi od 19. do 24. juna, u periodu 8 do 13 časova, dok će prijemni ispit polagati od 25. do 28. juna, u zavisnosti od studijskog programa na koji žele da se upišu.

Visoka škola za obrazovanje vaspitača i trenera raspisala konkurs za upis nove generacije studenata

Preliminarna rang lista biće objavljena 28. juna, posle 12 časova na oglasnoj tabli i na sajtu Visoke škole, dok će konačna rang lista kandidata biti istaknuta 3. jula, do 15 časova.

Upis primljenih kandidata na studijskim programima Strukovni vaspitač predškolske dece i Strukovni trener biće 4. jula, od 8 do 13 časova, dok će upis primljenih kandidata na studijskim programima Strukovni nutricionista - dijetetičar i Strukovna medicinska sestra biti 5. jula, od 8 do 13 časova.

Više informacija o konkursu, studijskim programima i prijemnim ispitima možete pročitati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 5638
Povezane teme

visoka škola za obrazovanje vaspitača i trenera

upis u visoku školu

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.