Komentara: 0
Pregleda: 3579

Visoka tehnička škola spremno dočekuje novu generaciju studenata

05.06.2020. u 12:57h
Izvor: PR tekst
Visoka tehnička škola strukovnih studija ove godine upisuje studente na studijske programe Elektrotehnike, informatike, Inženjerskog menadžmenta, Mašinstvo i Mehatroniku u trajanju od tri godine, na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku.
Visoka tehnička škola spremno dočekuje novu generaciju studenata

Visoka tehnička škola je ranije pokrenula onlajn servis za pripremu polaganja prijemnog ispita. Na posebnoj veb adresi, zainteresovani srednjoškolci mogu da dobiju informacije kako da pristupe ovom onlajn servisu.

- Testovi iz oblasti osnova računarstva, matematike i opšte kulture, sadrže pitanja sa prijemnih ispita iz prethodnih godina. Ova pitanja se mogu naći i u zbirkama zadataka sa dosadašnjih prijemnih ispita, koje se takođe mogu preuzeti sa iste adrese - objašnjavaju iz Visoke tehnike škole.

Škola će i ove godine organizovati pripremne kurseve iz matematike i osnova računarstva, koji će se održati između 18. i 24. juna u prostorijama ove obrazovne ustanove.

Visoka tehnička škola spremno dočekuje novu generaciju studenata

Prijave za polaganje prijemnih ispita ove godine će biti omogućene onlajn, kao i lično, u periodu od 18. do 25. juna, dok će se prijemni ispiti održati 29. juna od 9 časova iz matematike i 30. juna od 9 časova iz osnova računarstva, a od 11 časova iz opšte kulture.

Za sve zainteresovane srednjoškolce, Visoka tehnička škola organizuje i onlajn konsultacije preko servisa BBB i to 12. juna od 12 do 13 časova na srpskom jeziku, a od 13 do 14 časova na mađarskom jeziku. Konsultacije će biti organizovane i 15. juna, od 13 do 14 časova na srpskom, a od 14 do 15 časova na mađarskom nastavnom jeziku.

- Tokom ovih konsultacija, naši profesori će uživo odgovarati na sva postavljena pitanja - dodaju iz Visoke tehničke škole.

Visoka tehnička škola spremno dočekuje novu generaciju studenata

Pored svih ovih novina, dva projektna tima sa Visoke tehničke škole dobila su sredstva za finansiranje razvojnoistraživačkih projekata Visokih škola strukovnih studija sa teritorije AP Vojvodine u 2020. godini. Radom na ovakvim projektima, profesori stiču dodatna praktična i naučna znanja i veštine, koja dalje prenose tokom nastavnog procesa svojim studentima.

- Svima koji su zainteresovani za praktično znanje i inženjerske struke, Visoka tehnička škola strukovnih studija u Subotici predstavlja najbolji izbor - poručuju iz Škole.

Visoka tehnička škola spremno dočekuje novu generaciju studenata

Više detalja o svih studijskim programa možete pronaći ovde.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3579
Povezane teme

visoka tehnička škola

visoka tehnička škola strukovnih studija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.