Komentara: 0
Pregleda: 3358

Vojo Ubiparip na izlaznim vratima FK "Spartak"

25.12.2010. u 16:46h
Izvor: Grad Subotica portal
Vojo Ubiparip na izlaznim vratima FK "Spartak"

Dok Vojo Ubiparip provodi zimski odmor sa porodicom u Novom Sadu, u upravi subotičkog kluba nema vremena za odmor. U toku je fudbalska pijaca na kojoj Plavi ovaj put imaju vrednu „robu".

Za Vojine noge, zasad je najbolja ponuda stigla iz holandskog Groningena. O cifri zasad možemo da nagađamo ali ako znamo da je ponuda poljske Visle od 650 000 evra, glatko odbijena, jasno je da je na pomolu rekordan transfer u istoriji FK SPARTAK. Dosad je to bio transfer Antala Puhalaka u špansku Seltu (600 000 maraka), pre 20 godina.

Prvi strelac Golubova, na to kaže :
- „Biće kako odluče u klubu. Sad sam na odmoru a 10. januara se javljam na pripreme. Ako odem, biće dobro, ako ostanem biće dobro, zavoleo sam Suboticu i Spartak je moja druga kuća, to stalno ponavljam."

Holandska liga je dosad prijala našim fudbalerima. U FC Groningenu je najveći pečat ostavio Milko Đurovski, krajem osamdesetih i početkom devedesetih. Partizanovci samo po dobrom pamte "zelene" iz Groningena. Dva puta su se sastajali u Evrokupovima i oba puta bili bolji (1989. i 2006. godine).

 

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3358
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.