Komentara: 7
Pregleda: 3376
Foto

"Vojput" porodičnim danom obeležio slavu putara Srbije, Vidovdan

03.07.2023. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
"Vojput" je u subotu, u čast obeležavanja slave putara, priredio dan otvorenih vrata, kada su zaposleni, njihove porodice i svi zainteresovani mogli da vide mehanizaciju i opremu kojom firma raspolaže, i da provedu zajedničko vreme u lepom raspoloženju i druženju.
"Vojput" porodičnim danom obeležio slavu putara Srbije, Vidovdan

Vidovdan se širom Srbije obeležava kao slava putara, a "Vojput" ga drugu godinu zaredom obeležava prvog vikenda nakon 28. juna, i to kao dan otvorenih vrata, kada zaposleni imaju prilku da u krug firme dođu sa svojim porodicama, decom, ali i svima onima koji su zainteresovani da vide čime to "Vojput" raspolaže. Deca su sa radošću dočekala priliku da izbliza vide kamione, valjke i svu ostalu mehanizaciju kojoj su se dosad samo izdaleka divili. Nisu propustili priliku da uđu u kabine, ispitaju kako se upravlja i za šta koja mašina služi.

"Vojput" porodičnim danom obeležio slavu putara Srbije, Vidovdan

- Prošle godine smo prvi put napravili ovakav jedan događaj. Videli smo da su zaposleni, a posebno deca zainteresovani za takvo nešto. Zato pokušavamo da svake godine prikažemo nešto novo. Imamo dosta u međuvremenu nabavljene opreme, koja nam pomaže da sve odrađeno bude kvalitetnije i brže - rekao je Goran Janković, direktor "Vojputa" Subotica - Mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan kada pogledam ove ljude što su došli i kako se lepo druže. Nadam se da će sledeće godine biti još bolje.

Jedan od najznačajnihih i Subotičanima najinteresantnijih projekata na kojima "Vojput" trenutno radi jeste nova obilaznica od Bajnatske do javnih skladišta, put koji će služiti kao rasteretni tokom radova na podvožnjaku u Maksima Gorkog. 

"Vojput" porodičnim danom obeležio slavu putara Srbije, Vidovdan

 -Trenutno smo na završnoj fazi izrade kružnog toka i poveznog puta do Lošinjske. Planira se da taj put bude pušten u utorak, na kraju radnog dana, uz privremeno regulisanje saobraćaja. Ostaće drugi deo - podvožnjak i spajanje do Bajnatske ulice, kod "Mol pumpe". Završetak tih radova je u planu do kraja meseca - rekao je Zoltan Barat, odgovorni izvođač radova "Vojputa".

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje slave "putara" i Porodični dan - kompanija "Vojput" Obeležavanje slave "putara" i Porodični dan - kompanija "Vojput" Obeležavanje slave "putara" i Porodični dan - kompanija "Vojput" Obeležavanje slave "putara" i Porodični dan - kompanija "Vojput" Obeležavanje slave "putara" i Porodični dan - kompanija "Vojput" Obeležavanje slave "putara" i Porodični dan - kompanija "Vojput" Obeležavanje slave "putara" i Porodični dan - kompanija "Vojput" Obeležavanje slave "putara" i Porodični dan - kompanija "Vojput"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 nedelju
Komentara: 7
Pregleda: 3376
Povezane teme

vojput

vidovdan

slava putara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.