Komentara: 5
Pregleda: 6878

Volkswagen CC predstavljen u Subotici

28.03.2012. u 17:56h
Izvor: RTV Yueco
Volkswagen CC predstavljen u Subotici

Subotički Intercar, zastupnik Volkswagena u Subotici, predstavio je novo vozilo u ponudi ovog renomiranog svetskog proizvođača automobila – Volkswagen CC (fotografije sa promocije)

Radi se o automobilu koji nudi paket elegancije s najmodernijom tehnologijom. Na spisku su bi-ksenon farovi, statička svetla za skretanje, LED lampe pozadi. Deo standardne opreme su detekcija umora, RCD 310 radio-CD sistem, obloge praga vrata od nerđajućeg čelika i bezbednosni nasloni za glavu. Od novih sistema tu su upozorenje na vozila u mrtvoj tački i asistencija vozaču u izbegavanju udesa posredovanjem u vožnji, zatim automatska kontrola glavnog svetlosnog snopa s kamerom za znakove...

Kad je Volkswagen CC imao debi pre četiri godine, bio je prvi kupe model sa četvoro vrata u klasi vozila od 30.000 do 40.000 evra. Novi segment u međuvremenu se brzo razvijao i do danas je skoro 270.000 ljudi u celom svetu izabralo limuzinu modernih linija sportskog automobila.

Zainteresovanima je omogućena i probna vožnja, a prva tri kupca Folksvagena CC Intercar će nagraditi letovanjem. Pored svega navedenog, iako sajam nije održan, u ovom salonu automobila aktuelni su sajamski popusti.

Inter Car Subotica - promocija VW CC

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 6878
Povezane teme

intercar subotica

volkswagen cc

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.