Komentara: 16
Pregleda: 7038

Voz za Sombor do decembra u dva (nova) termina

31.07.2022. u 16:30h
Izvor: Subotica.com
Novi red vožnje koji je objavilo preduzeće "Srbija voz", predviđa samo dva voza dnevno na relaciji Subotica - Sombor.
Voz za Sombor do decembra u dva (nova) termina

U saopštenju koje je u aprilu objavilo preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" privremeno je obustavljeno saobraćanje vozova koji su polazili u 7:40 i 16:55 časova iz Subotice za Sombor. Kako je tada predočeno, privremena obustava uvedena je zbog radova na izgradnji "brze pruge" između Novog Sada i Subotice.

Najnoviji podaci "Srbija voza" pokazuju da je red vožnje ka Subotici dodatno redukovan. Od sada će putnici iz Subotice za Sombor moći da putuju samo u dva termina. Prvi polazak planiran je u 5:05 (dolazak 6:17h), a drugi, ujedno i poslednji u 15 časova (dolazak 16:12h). Takođe, navedeno je da će se i polasci iz Sombora do Subotice realizovati u samo dva termina - 12:28 i 19:57 časova.

Po nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal SOinfo.org, smanjenje polazaka ka između ova dva grada posledica je povećanog broja teretnih vozova koji saobraćaju na navedenoj relaciji. Po istom izvoru, ovaj red vožnje važiće narednih 5 meseci, odnosno do decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 7038
Povezane teme

željeznički saobraćaj

Srbija voz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.