Komentara: 14
Pregleda: 7920

Vozač kamiona pokušao da pobegne sa 81.000 evra

21.12.2020. u 12:32h
Izvor: Subotica.com
Prilikom dubinske kontrole kamiona nedaleko od graničnog prelaza "Kelebija", carinici su otkrili četiri koverte sa ukupno 81.000 evra, sakrivenih u gornjem delu trenerke sa kojom je vozač pokušao da pobegne.
Vozač kamiona pokušao da pobegne sa 81.000 evra

Naime, carinici su juče oko 11 časova, na osnovu međusobnih prijava dvojice vozača da u kamionima krijumčare drogu, zajedno sa kolegama iz granične policije krenuli da izvrše njihov detaljan pregled.

Kada su došli do jednog od kamiona, domaćih registarskih oznaka, koji je bio u izlaznoj koloni formiranoj ka prelazu "Kelebija", 42-godišnji vozač im je rekao da je kamion prazan i da je krenuo na utovar robe u Poljsku.

Nakon detaljnog pregleda tovarnog dela koji je zaista bio prazan, carinici su zatražili da vozač otvori i kabinu, kako bi i ona bila pregledana.

Vozač je to učinio, ušao unutra, izvukao ispod krevetskog dušeka gornji deo trenerke, sa kojom je iskočio iz kabine i počeo da beži.

Vrlo brzo je savladan, nakon čega se ispostavilo da je razlog za takvu reakciju bilo to što su se u džepovima pomenute trenerke nalazile četiri koverte sa ukupno 81.000 evra.

Vozač kamiona pokušao da pobegne sa 81.000 evraKako nije imao nikakvu dokumentaciju o poreklu gotovine koju je krio ispod dušeka, vraćena mu je dozvoljena suma od 10.000 evra, dok će o ostatku novca odlučivati nadležni sud u prekršajnom postupku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 7920
Povezane teme

uprava carina

carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.