Komentara: 11
Pregleda: 6335

Vozio drogiran, pod zabranom - oduzet mu automobil

23.10.2024. u 08:22h
Izvor: Subotica.com
U proteklih nekoliko dana policajci iz odeljenja saobraćaja isključili su iz saobraćaja nekoliko vozača koji su upravljali vozilom pod većim uticajem alkohola, droge i/ili bez dozvole, počinivši time teže saobraćajne prekršaje. Jednom vozaču je i oduzet automobil.
Vozio drogiran, pod zabranom - oduzet mu automobil

Tokom jučerašnjeg dana 21-ogodišnjaku je oduzet automobil marke BMW jer je utvrđeno da mu je ovo treća presuda za teži saobraćajni prekršaj. Policija ga je, pri rutinskoj kontroli, zaustavila u Bačkoj Topoli, a onda ustanovila da upravlja vozilom pod uticajem amfetamina (psihoaktivna droga) i bez dozvole koja mu je oduzeta zbog ranije načinjenih prekršaja.

Ş obzirom da mu je ovo treći pravosnažno potvrđen prekršaj - vozilo kojim je upravljao je privremeno oduzeto, zadržan je u pritvoru i sleduje ga prekršajna prijava, baš kao i 32-ogodišnjeg vozača  kojem je pored amfetamina utvđeno i 0,61 promila alkohola u organizumu.

Proteklih nekoliko dana pod pojačanom kontrolom su bili i biciklisti. Njih četvorica su "naduvali" u rasponu od 1,34 do 2,51 promila, što je teška alkoholisanost i zbog čega ide prekršajna prijava i zadržavanje do trežnjenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 dana i 17 časova
Komentara: 11
Pregleda: 6335
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.