Komentara: 35
Pregleda: 9509

Vozio se sa "blinkerima", lažno se predstavio kao saobraćajni policajac

29.06.2024. u 20:01h
Izvor: Subotica.com
Vozio se sa "blinkerima", lažno se predstavio kao saobraćajni policajac

Subotička policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, uhapsili je D. S. (1980) iz Sečnja zbog sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje.

Kako se sumnja, on se saobraćajnim policajcima koji su ga u Subotici isključili iz saobraćaja, jer je upravljao „golfom“ sa blinkerima, bez vozačke dozvole i pod dejstvom amfetamina, predstavio kao policajac i naveo da upravlja službenim vozilom.

Nakon izvršenih provera, policija je utvrdila da je dao neistinite podatke.

Vozač je priveden u Prekršajni sud u Subotici gde mu je izrečena novčana kazna od 140.000 dinara zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja i oduzet mu je uređaj za davanje posebnih svetlosnih znakova plave boje koji je pronađen na „golfu“ kojim je upravljao.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje, D. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 dana i 21 čas
Komentara: 35
Pregleda: 9509
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.