Komentara: 52
Pregleda: 5616

Vučić i Pastor razgovarali o migrantskoj krizi i potrebi za oštrijim rešavanjem ovog problema

16.08.2023. u 17:49h
Izvor: Subotica.com
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Skupštine Vojvodine Ištvanom Pastorom o migrantskoj krizi, ali i o izgradnji velikih turističkih kapaciteta na severu Srbije.
Vučić i Pastor razgovarali o migrantskoj krizi i potrebi za oštrijim rešavanjem ovog problema

Na sastanku koji je upriličen na molbu Pastora, između ostalog, bilo je reči o "oštrijem rešavanju migrantske krize".

Odličan razgovor sa Ištvanom Pastorom, prijateljem i čovekom sa kojim zajedno gradimo uspešnu i modernu Srbiju. Razgovarali smo o potrebi oštrijeg i drugačijeg rešavanja migrantske krize, ali i o izgradnji velikih turističkih kapaciteta na severu Srbije - stoji na predsednikovom Instagram nalogu.

Ovim povodom na Fejsbuku se oglasio i Pastor, te potvrdio da su problemi stanovnika na severu zemlje prouzrokovani migrantskom krizom bili centralna tema današnjeg sastanka.

Oslikao sam sadašnje, sveže, aktuelno stanje stvari, ukazao na to da su dosadašnje mere policije nažalost bile nedovoljne i neefikasne i da građani, sa pravom očekuju od države, da im garantuje mir i uslove za normalan, bezbedan život - stoji, između ostalog, u objavi Pastora -Saglasni smo da treba preispitati elemente dosadašnje migratorne politike, a u nekim slučajevima neophodna je mnogo oštrija reakcija države.

Na sastanku je bilo reči i o akva parku koji će, po najavama Pastora, biti u funkciji od 1. septembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 22 časova
Komentara: 52
Pregleda: 5616
Povezane teme

ištvan pastor

Aleksandar Vučić

migrantska kriza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.