Komentara: 0
Pregleda: 1331

Vučinić kod gradonačelnika Segedina

29.03.2009. u 20:23h
Izvor: Subotica.com
<p>Gradonačelnik Subotice Sa&scaron;a Vučinić, susreo se petak (27.03) u Segedinu sa gradonačelnikom ovog grada dr Laslom Botkom (Dr.Botka L&aacute;szl&oacute;).</p>
Vučinić kod gradonačelnika Segedina

Botka i Vučinić su se složili da dobri odnosi Segedina i Subotice treba i dalje da se razvijaju, posebno kroz zajedničke projekte prema Evropskoj uniji. U cilju bolje koordinacije i pristupa programima EU, dva gradonačelnika će imenovati po 3 predstavnika u zajedničkoj komisiji sa zaduženjem da pripreme zajedničke projekte.

Gradonačelnici bratskih gradova dogovorili su se i potrebi održavanja zajedničke sednice lokalnih skupština, koja će se po principu rotacije domaćina ovoga puta održati u Segedinu, u skladu sa terminom koji dogovore čelnici Skupština. Botka i Vučinić potom su prisustvovali Srpsko-mađarskom investicionom forumu na kome su učestvovali mađarski i vojvođanski privrednici, a na kome je predstavljen i Master plan za Palić, industrijska zona i drugi projekti za investiranje u naš grad.

KABINET GRADONAČELNIKA

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1331
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.