Komentara: 13
Pregleda: 3448

Webchat dodatak za ulogovane posetioce

13.08.2009. u 19:35h
Webchat dodatak za ulogovane posetioce

Eksperimentalno smo krenuli sa novom opcijom za ulogovane posetioce, za međusobnu komunikaciju - webchat.

Za sve ulogovane posetioce nudimo mogućnost da u realnom vremenu popričaju sa svojim prijateljima sa liste preko tekstualnog chata, pri čemu svaki od prijatelja dobija i zvučnu notifikaciju, koja se naravno može isključiti, i može da "razgovara" sa neograničenim brojem prijatelja, odnosno članova koji su zvanično deklarisani kao prijatelji.

Mini webchat se inicira onog momenta kada se posetilac uloguje i istog momenta se prikazuje njegova lista prijatelja sa statusima "zelen" kada je prijatelj dostupan, odnosno sivi kada nije.

Član može da menja svoje statuse dostupnosti, postaviti da je nevidljiv za ostale (piše poruke, vidi prijatelje na listi ali za sve ostale je prikazan kao offline), ostavlja poruke o svom trenutom statusu, ili se jednostavno odjaviti sa webchata.

Ukoliko je prijatelj offline (siva ikonica) možete mu ostaviti poruku i ona će ga sačekati dok se sledeći put ne uloguje.

Ovaj, odnosno sličan dodatak je naširoko korišten na svetski poznatom social networking portalu "Facebook" pa se iskreno nadamo da će i vama biti od koristi na ovom sajtu. Svaka sličnost sa pomenutim je namerna, dobre stvari se kopiraju - ni mi nismo imuni na to, kao što pozajmljuju naše ideje tako se i mi koristimo tuđim ali pošto ovo realno nije plagijat 1:1, imamo pravo da kažemo da je naš i trudićemo se da ga u toku ovog eksperimentalno perioda vizuelno uklopimo u identitet ovog sajta.

Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 3448
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.