Komentara: 9
Pregleda: 2996
Foto

XXII Festival ljubavi i vina u utorak u Velikoj većnici

09.02.2023. u 10:40h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalni, 22. po redu Festival ljubavi i vina biće održan u utorak (14. februara) u Velikoj većnici Gradske kuće. Početak muzičke manifestacije, koja će okupiti brojne kantautore iz zemlje i regiona, zakazan je za 19:30h. Ulaznice po ceni od 500 dinara (400 dinara za pomoćna sedišta) mogu se kupiti u kafeu "Bodiš" ili pred početak koncerta na ulazu u Veliku većnicu.
XXII Festival ljubavi i vina u utorak u Velikoj većnici

Festival posvećen ljubavi i vinu, koji se u našem gradu održava više od dve decenije, i ove godine okupiće brojne umetnike koji će svojim izvođenjima zasigurno razgaliti mnoga srca.

- Kao gost, po treći put, će nastupiti Ana Petričević, sopran beogradskog Narodnog pozorišta. Ana će scenu deliti sa kolegom, Mihajlom Otaševićem (tenor). Oni će izvesti "Visku pesmu" iz čuvene Verdijeve "Travijate", kao i nadaleko poznatu napolitansku pesmu "O Sole mio". U programu učestvuju naši sugrađani Antonija Dulić Piuković i Robert Đivanović, kao i Janoš Bagi  - najavljuje Aleksandar Toković, osnivač festivala i jedan od učesnika, i dodaje da će se u okviru ove muzičke manifestacije predstaviti i brojni umetnici sa autorskim pesmama - Nastupiće Srđan Đuričić iz Vrbasa, sastav "Fusnote" iz Odžaka, Veljko Tomašević iz Sremske Mitrovice, Ivan Leščešen iz Kule, Branislav Jovanović iz Niša i Subotičanka Tamara Babić. Iz slovenačke prestonice stiže Zoran Cilinšek.

XXII Festival ljubavi i vina u utorak u Velikoj većniciVeče posvećeno ljubavi i vinu uveličaće i predstavnici vinskog viteškog reda "Sveti Trifun" iz Bajmoka, kao i članovi plesnog studia "Mon mirage". 

Pozivam sve sugrađane, ali i goste koji će 14. februara posetiti Suboticu da dođu u Veliku većnicu i uživaju u kvalitetnom umetničkom programu i dobroj atmosferi koja će biti uvod u veče koje je posvećeno zaljubljenima i vinu - kazao je Stevo Bardak, reditelj festivala.

XXII Festival ljubavi i vina u utorak u Velikoj većnici

Festival ljubavi i vina organizuje AKUD "Su Lola" pod pokroviteljstvom Grada Subotice.

Izvor: Subotica.com
Najava Festivala ljubavi i vina 2023 Najava Festivala ljubavi i vina 2023 Najava Festivala ljubavi i vina 2023 Najava Festivala ljubavi i vina 2023 Najava Festivala ljubavi i vina 2023 Najava Festivala ljubavi i vina 2023 Najava Festivala ljubavi i vina 2023 Najava Festivala ljubavi i vina 2023
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2996
Povezane teme

sveti trifun

dan zaljubljenih

sveti valentin

festival ljubavi i vina

aleksandar toković

koncert ljubav i vino

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.