Komentara: 0
Pregleda: 1926

Yu Eco: budite naše oči i uši

11.02.2009. u 18:41h
Izvor: RTV Yueco
<p>Radiotelevizija Yu Eco i u ovoj godini nastavlja sa akcijom Budite na&scaron;e oči i u&scaron;i. U poslednjih nekoliko godina zahvaljujući ovoj programskoj akciji na&scaron;e kući re&scaron;eni su mnogi problemi u gradu na koje su nam u velikoj meri ukazivali na&scaron;i gledaoci i slu&scaron;aoci.</p>
Yu Eco: budite naše oči i uši

Ovo se odnosi pre svega na brojne komunalne probleme koji u velikoj meri još uvek pogadjaju Suboticcane, kao i na probleme u zdravstvu, ekologiji, socijalnim pitanjima itd. Podsećamo, da je zahvljujući, između ostalog, i ovim akcijama informativni program radiotelevizije yu eco prema poslednjim istraživanjima ubedljivo najgledaniji na području Severnobačkog okruga i to među pripadnicima svih nacionalnih zajednica što predstavlja i važan segment u razvoju interkulturalnosti i suživota na ovim prostorima. Budite i u narednom periodu naše oči i uši, ukažite na probleme sa kojima se susrećete i kontaktirajte vašu yu eco televiziju putem telefona 552 480 ili maila yueco@yunord.net.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1926
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.