Komentara: 6
Pregleda: 3574

Za vikend 26. Međunarodni oldtajmer susret, izložbe u centru grada i na Paliću

29.06.2023. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji subotičkog Udruženja ljubitelja starih motornih vozila za vikend će biti upriličen 26. Međunarodni oldtajmer susret.
Za vikend 26. Međunarodni oldtajmer susret, izložbe u centru grada i na Paliću

Priliku da pogledaju više od 100 starih vozila, proizvedenih do početka drugog Svetskog rata, Subotičani će imati u subotu od 17:30 do 20:30h u centru grada.

- Vozila će biti izložena ispred Gradske kuće, a posetioci će imati priliku da razgledaju stare primerke automobila, ali i dvotočkaša. Ove godine dolaze nam gosti iz svih krajeva zemlje, kao i iz Mađarske, Slovačke, Hrvatske, Engleske, Nemačke, Crne Gore, Rumunije i Bugarske - najavljuje Risto Radulović iz Udruženja ljubitelja starih motornih vozila - Istog dana, u subotu, od 12 do 13h, oldtajmeri će biti izloženi u centru Kanjiže.

Međunarodni susret oldtajmera završava se u nedelju kada će automobili biti izloženi ispred Velike terase na Paliću, u periodu od 10 do 12:30h.

- Gosti će biti smešteni u Studentskom odmaralištu, a ove godine potrudićemo se da ih upoznamo sa etno salašima na severu Bačke - zaključuju organizatori.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 3574
Povezane teme

oldtajmeri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.