Komentara: 5
Pregleda: 3785

Za vikend revija oldtajmer vozila

30.06.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Oko stotinu oldtajmer vozila biće prikazano za vikend u okviru 25. manifestacije koju u našem gradu tradicionalno organizuje Udruženje ljubitelja starih motornih vozila.
Za vikend revija oldtajmer vozila

Ovoga puta Subotičani će imati priliku da vide oldtajmere koji dolaze iz zemalja bivše Jugoslavije, ali i iz Mađarske, Slovačke, Rumunije i Engleske. Izložba starih četvrotočkaša i dvotočkaša biće upriličena u Subotici, na Paliću i u Bačkoj Topoli.

- U subotu , od 10 do 11h oldajmeri će biti prikazaniu centru Bačke Topole. Istog dana, od 17:30h do 20h bićemo na gradskom trgu u Subotici, a u nedelju, od 11 do 13h, vozila će biti prikazana na Paliću, ispred Velike terase - najavljuje Risto Radulović iz subotičkog Udruženja ljubitelja starih motornih vozila.

Za vikend revija oldtajmer vozilaU okviru manifestacije biće prikazani i stari "Tomos" motocikli.

- U našem udruženju postoji sekcija ljubitelja motocikala "Tomos" i oni će, u okviru naše manifestacije, upriličiti susret. Tako da će Subotičanima biti prikazano oko 50 izuzetno očuvanih motora marke "Tomos" - kaže Tomislav Vidaković, jedan od organizatora oldtajmer susreta. 

Za vikend revija oldtajmer vozila

Iz Udruženja navode da će gostima koji stižu iz zemalja u okruženju, ali i iz Engleske predstaviti turističke potencijalne Subotice, a u planu su i posete čuvenim vinarijama.   

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 3785
Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

susret oldtajmera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.