Komentara: 0
Pregleda: 1615

Zahvaljujući humanim građanima đačke torbe najmlađih korisnika Narodne kuhinje pune školskog pribora

14.09.2022. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući akciji Crvenog krsta pod nazivom "Humanost za nove školske pobede", u okviru koje se u knjižarama širom grada prikupljao školski pribor za socijalno ugrožene đake, za 42 mališana, korisnika Narodne kuhinje, obezbeđene su sveske, olovke, flomasteri i drugi neophodan pribor.
Zahvaljujući humanim građanima đačke torbe najmlađih korisnika Narodne kuhinje pune školskog pribora

U sklopu akcije, koja je trajala prethodnih meseci, građani su imali priliku da u brojnim knjižarama u gradu kupe nešto od školskog pribora za najmlađe korisnike Narodne kuhinje. Zahvaljujući građanima, koji su i ovoga puta potvrdili da je Subotica grad humanih ljudi, prikupljen je školski pribor za 42 mališana koji svakodnevno kuvane obroke dobijaju na nekom od punktova Narodne kuhinje.

Naši najmlađi korisnici Narodne kuhinje, odnosno đaci od 1. do 3. razreda, školsku godinu započeli su sa novim sveskama, flomasterima, bojicama i drugim priborom. Ovo su im omogućili humani građani koji su učestvovali u našoj akciji pod nazivom "Humanost za nove školske pobede" - objašnjavaju iz Crvenog krsta SuboticaĐaci prvaci su dobili sveske svih veličina i sadržaja, olovke, flomastere, drvene bojice, kao i pune pernice i školski ranac. Đaci 2. razreda, uz sve ovo, dobili su i ranac za opremu za fizičko vaspitanje. Učenicima 3. razreda obezbeđen je paket koji sadrži sveske, olovke, flomastere, drvene i vodene bojice i hemijske olovke. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1615
Povezane teme

crveni krst

crveni krst subotica

školski pribor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.