Komentara: 0
Pregleda: 1097

Zajednički projekti lokalnih samouprava

03.12.2010. u 15:52h
Izvor: RTV Yueco
Zajednički projekti lokalnih samouprava

Pokrajinski sekretarijat za lokalnu samoupravu i međuopštinsku saradnju dodelio je 11 miliona dinara Novom Sadu, Adi, Beočinu i Subotici za projekte unapređenja novog puta u funkcionisanju lokalnih samouprava.

Projekat Subotice i Sombora odnosi na oblast poljoprivrede i bavi se povezivanjem lokalnih samouprava i privatnog sektora, malih i srednjih preduzeća i formiranjem klastera u funkciji povećanja proizvodnje i zapošljavanja na selu.

Resorni pokrajinski sekretar Tomislav Stantić rekao je na konferenciji za novinare da su na konkurs bila prijavljena 22 projekta, a da su odabrana četiri. Dodao je da očekuje da će za te namene naredne godine u budžetu biti bar tri puta više sredstava nego ove godine. On je lokalnim samoupravama preporučio da zajednički podnose projekte, jer će na taj način lakše obezbediti i sredstva iz evropskih fondova.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1097
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.